Travian Si3 2008

Tako, Traviana je konec! Mislim, konec je našega prvega pohoda v igro, na Si3 strežniku v letu 2008. Kljub temu, da na koncu nismo zmagali, smo moralni zmagovalci in smo z rezultatom zelo zadovoljni. Nasprotniki so imeli pač premoč, saj jih je bilo 3x več, kar je razvidno iz ene od slik v spodnji galeriji. Tudi zadnji odzivi članov alianse so zelo pozitivni, kar pomeni, da je bilo vodenje alianse odlično. Za to grejo zasluge predvsem Klabasi, Duletu, Ambrotu, prvemu Onkaju, ter še nekaterim nadobudnim voditeljem. Igra je trajala natanko eno leto. Način in sestava igranja je res genialen. Mnogo igralcev je igra prevzela, da ne rečem zasvojila. Imeli smo kar nekaj srečanj alianse in fotografije iz teh akcij si lahko pogledate spodaj. Spoznali smo tudi precej zanimivih ljudi, naučili smo se precej stvari o delovanju interneta tako, da je bilo leto res zanimivo in poučno. Spodaj si lahko ogledate Terrahawks epizode, našli boste precej uporabnih povezav za igranje te igre, nekaj pomembnejših slik iz igre, ter odzive nekaterih igralcev naše alianse.

Terrahawks (technically, the Earth Defense Squadron) is an elite task force that protects Earth from alien invasion.

 

OGLEJ SI TERRAHAWKS EPIZODE
avi datoteke
velikosti cca 210MB
dolžina posamezne epizode cca 25min

 

SOKOLI SREČANJA

 

 

UPORABNE POVEZAVE

 

SKRIPTE

Dodatek za Firefox, da delujejo skripte

Spisek Travian skript
Pokaže kaj je možno nadgraditi in kdaj bodo polna skladiščaMožnost dodati čas za kasnejše nadgrajevanje
Informacije o igralcu in aliansi

Kontrola žita

 

KORISTNE POVEZAVE

 

FILMČKA

 

 

Objavljeno v Tuesday, 2 December 2008 ob 9:52 in se nahaja pod kategorijo Namizne igre. Both comments and pings are currently closed.

4 odgovorov na “Travian Si3 2008”

 1. Bongo pravi:

  jah no.. kaj naj rečem. Bilo je zabavno dokler je trajalo. Akcije je bilo pri marsikaterem igralcu več, saj sem nekako večji del igre delaoval v podporo drugim, bil v nekakšni zaščiteni coni… Sicer pa moraš imeti za to zadevo precej časa in kar je največji problem: nonstop! vsaj proti koncu brez dneva odmora. To pa na žalost pri meni ni mogoče in zaradi tega se počutim malo dolžnega. Pa nič ne de. Izkušnja je bila uredu. Hvala vsem soigralcem, sploh pa Angelci in Martnu.

 2. angelca pravi:

  Jutri zvečer bo še zaključno srečanje Sokolov. Upam, da bo lepa udeležba 🙂

 3. angelca pravi:

  Srečali smo se dule111, ambrogio, prvi Onkaj, tonci, Majk, Hatamoto in moja malenkost. Slikice sledijo… 🙂

 4. angelca pravi:

  Prišel je tudi mitja ja :), skoraj pozabila, ker nam je prvi ušel 🙂