Postojna blues festival 2008

Letos smo se udele┼żili drugi dan festivala . Organizatorji me vedno pozitivno presenetijo z njihovim kvalitetnim in prijetnim izborov glasbenikov. Ta dan, so na festivalu nastopile tri skupine. Najprej , ki je zelo posko─Źen nem┼íki band, katerega muzika spominja na ameri┼íki country slog. Posko─Źna zadeva. Nato je nastopil nam ┼że znani . Ameri┼íki blues igralec orglic, super zadeva. Nazadnje pa ┼íe Angle┼ż , ki kvalitetno ┼ípila kitaro. Dogodek se je zaradi slabega vremena odvijal v dvorani jamskega dvorca, ─Źaprav je bilo najprej mi┼íljeno, da bo zunaj, kar je bila edina slaba stran koncerta. Zunaj bi bilo precej bolj prijetno. Sem pa posnel tudi par Golden Goose Starter Sneakers film─Źkov tako, da si le poglejte objavo do konca.

Colinda –

Nem┼íka zydeco skupina, ki gradi na tradiciji louisianskega zvoka, ─Źista zabava ob plesu jih je popeljala med vodilne evropske izvajalce te zvrsti.

Slike umetnika MornArt dobite Isabel Marant Shoes Online .

Objavljeno v Friday, 6 June 2008 ob 8:26 in se nahaja pod kategorijo Muzika. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.