Indonezija 2013 – 07 Bali

No, z Chaussure Philipp Plein Homme Pas Cher da j je pa že skoraj pet dni, da Parajumpers Ugo Herr na ma ni nič hudega tukaj v Ubudu na Baliju. Verjetno malo pozno objavljava te slike, samo tukaj, kjer stanujeva so imeli neke probleme z internetom. Ta čas tukaj sva preživela nekako tako: V nedeljo zjutraj sva šla na en kuharski tečaj, zvečer pa na tradicionalni ples . V ponedeljek čez dan sva šla na super kolesarski izlet po Baliju, zvečer pa na ples . Včeraj sva naredila celodnevni zlet po baliju in sva obdelala riževe terase, nekaj templjev, itd. Danes dopoldan pa sva spet šla na en kuharski tečaj. Slike povedo več. Jutri bova preživela še v Ubudu v petek pa greva že domov. Tako, da verjetno objav ne bova več pisala. Zaključiva lahko, da je bil izlet zelo zelo uspešen in sva zelo zadovoljna z njim. Hvala lepa vsem, ki ste spremljali najin blog, predvsem pa zelo hvala lepa za vse komentarje, saj so le ti naju spodbijali, da sva sproti zbirala in nalagala slike. Se vidmo v SLO.

8 odgovorov na “Indonezija 2013 – 07 Bali”

 1. Erika.. pravi:

  WTF = where is the food?
  Zdaj si bova pa lahko spet izmenjala kakšno uro tečaja kuhanja? 🙂

  Drugače pa zelo lepe slike.. Res, da sem si Bali predstavljala mal drugač ( sj če na pišeš v gogle Bali, ti čist neki druzga vn vrže) ampak kljub temu, vseen vredno ogleda 😀

  PS: domači vaj vsi lepo pozdravljajo, pa spremljajo slikce..
  Še komentar mame milene nad kuščarji: Joooooj glej Martina, kejšn je tam pr kuščarjih. Tu se upa pa jih baza , ka pa drva doma zagleda, je pa čist drugačen 😀

 2. Rok pravi:

  joo, lepe slike. Hvala tudi vama, ker sta pridno objavljala vajina doživetja. Res je blo super prebrat in pogledat, kaj počneta in kako se imata. Uživajta še naprej!
  Lp

 3. Danilo & Anita pravi:

  Glede na “izdelke” vajinega kuharskega tečaja, se priporočam za pokušinjo, ko bosta doma. 😉

 4. cooking.eating.carousing. pravi:

  Hi Angela,

  It was nice meeting you and Martin at the cooking class. If we’ll ever make it to Slovenia, we’ll be sure to take up on your offer of showing us around Slovenia!

 5. Angelca pravi:

  @Erika: Bali je res lep, ni čudno da je tako popularen. Predvsem hindujci dajejo njemu poseben čar. Trenutno sva tukaj ko se odvijajo njihovi prazniki Galungan in Kuningan. Slik od hrane imava pa še kar nekaj vendar vse ne morava objavit. Bomo pogledali ko se dobimo. Pozdravi mamo in ostale!
  @Rok: Ko zbereva slike bi blo lepo, da prideta k nama da malce poklepetamo.
  @ Danilo: Dobimo se lahko tudi kartako, ker morava Indonezijsko kuhinjo še malce natrenirati in predvsem nabaviti vse sestavine 🙂

 6. Angelca pravi:

  Hi Serena,

  it was also great to meet you and your husband. For sure we will show you around Slovenia when you will come, we are looking forward to do this. We also see that you writing great blog about cooking. Maybe we will use some of your asian recepies. When you will come to our country we can also show and teach you some Slovenian recepies. Have a nice trip and see you.

 7. Katja pravi:

  Super slike! Pa kratke hlace! Naslednjic prideva na vecerjo:-)

 8. Martin pravi:

  Hvala Katja. Ma ja, bi blo res ZAKON, če bi se nam uspelo dobit, kadarkoli 🙂 Pozdravi družinco!