Iggy Pop and the Stooges

Golden Goose Deluxe Brand Sale Parajumpers Jacka Billigt Vat da fakin ┼íov. Dvorana Tivoli je bila polna in Iggy pri svojih 61 letih poln energije, kot da bi jih imel 20. ┼Że prvi komad se je vrgel med ljudi, pri drugem pa jih je enih 15 kar na oder povabil. O Iggyju na in Ve─Ź o koncertu pa na in . Pa ┼íe nekatere moje

2 odgovorov na “Iggy Pop and the Stooges”

  1. Šuškovc pravi:

    Sicer nisem neki ljubitel Iggyja, sam je gospod ornih legenda. Take stvari te prevzamejo (kot poslu┼íalca) in tudi obogatijo. Ga ni ─Źloveka, ki bi ga tak koncert pustil ravnodu┼ínega. KUL!

  2. Martin pravi:

    Jap, Iggy je velika legenda. Sicer midva nisva imela namen it na ta koncert. Pa mi je pisala mejl Korin (sej jo pozna┼í, una ka sta skupaj kitaro igrala) in je rakla, da njen najbolj┼íi kolega dela za Iggy Pop, pa da ─Źe ho─Źe grem lahko na koncert. Tako sva midva pri┼íla do tam kjer karte prodajajo in so naju ┼że ─Źakale brezpla─Źne. ─îist fajn je blo. Na ┼żalost pa se nama ni uspelo dobiti s Chrisom, ker sva prepozno dobila njegovo telefonsko.

    Mimogrede. Korin je postala Rock zvezda, saj imajo band imenovan The Hard Lessons. Upam, da pridejo enkrat u ┼Żir ┼ípilet. En film─Źk:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ews-wMnA_-0